fbpx
Політика

Бронежилет отримав лише кожен п’ятий боєць батальйону “Прикарпаття”

Як повідомляють українські засоби масової інформації тільки кожен п’ятий боєць батальйону територіальної оборони "Прикарпаття" має бронежилет. Відомо, що бійці оборони отримали найнеобхіднішу в бою першочергову екіпіровку.  

Чоловіків кілька днів тому мали відправити на передову однак близькі родичі бійців півтора тижні тому заблокували розташування і добилися щоб "відрядження" було відкладене принаймні доти доки добровольців не екіпірують необхідними засобами захисту.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Після цього півсотні бронежилетів добровольці отримали від Міністерства оборони а ще 25 – від небайдужих людей. Військові чиновники запевняють що хоча на перший погляд спецамуніція різна вона захищає однаково добре. Тим часом цих 75 бронежилетів вистачає лише кожному п’ятому бійцеві батальйону "Прикарпаття".

Втім стало відомо що хлопці вже домовилися як ділитимуть амуніцію у разі якщо їх відправлять в зону бойових дій. Насамперед, вони вирішили що в першу чергу бронежилети необхідні тим хто буде на передовій на блокпостах і ті хто перебуватиме в таборі передаватимуть свої бронежилети на передову.

Читайте також: