fbpx
Політика

У Києві до посольства РФ принесли вінки, щоб вшанувати пам’ять загиблих в Україні

Під посольство РФ в Києві поклали поминальні вінки.

 Біля посольства РФ в Києві відбувся перший міжнародний флешмоб – покладання вінків на згадку жертв російської агресії, передає кореспондент УНН.

Активісти поклали поминальні вінки під посольство Росії, щоб вшанувати всіх українців, загиблих від російської агресії останнім часом. До флешмобу, за словами організаторів, долучилися також ряд європейських міст, а також Торонто, Ванкувер і Нью-Йорк.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

"Цією акцією ми хочемо сказати, що міжнародне співтовариство має зробити рішучі кроки для зупинки російської агресії в Україні. Потрібно міжнародному співтовариству переходити від "занепокоєння" до рішучих дій і реальних заходів.

Ми ставимо ряд вимог, серед яких, зокрема не допустити покупку Росією військових кораблів у Франції, надати українській армії рятувальні засоби і засоби індивідуального захисту, припинити бізнес з Росією та інші, не менш важливі вимоги щодо реальних дій і санкцій проти РФ", ​​- сказали активісти.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Джерело: УНН

Читайте також: