fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Петро Порошенко підписав указ про мирне врегулювання ситуації на Донбасі

Президент України Петро Порошенко підписав указ про мирне врегулювання ситуації в східних областях країни. Текст указу був оприлюднений у суботу, 21 червня 2014 року, на сайті глави держави.

Зокрема, указом президента передбачається впровадження плану Петра Порошенка з мирного врегулювання ситуації в східних областях країни з 22:00 20 червня цього року до 22:00 27 червня.

Відзначимо, як раніше повідомлялося, в п’ятницю, 20 червня 2014 року, президент України Петро Порошенко віддав наказ про припинення вогню на один тиждень – з 20 до 27 червня 2014 року – всім силовим підрозділам, які задіяні в антитерористичній операції в східних регіонах України.

Нагадаємо, Петром Порошенком також у п’ятницю, 20 червня, був представлений мирний план з врегулювання ситуації в східних областях країни. План складається з п’ятнадцяти кроків. Вын передбачає гарантії безпеки для всіх учасників переговорів: звільнення від кримінальної відповідальності тих, хто не вчинив тяжких злочинів і склав зброю, а також звільнення всіх заручників.

Читайте також: