fbpx
Політика

Кабмін підтримав «мирний план» Порошенка

Кабінет міністрів України підтримав план президента України Петра Порошенка з мирного врегулювання ситуації в східних регіонах країни і пообіцяв зробити все для його реалізації. Про це повідомили в прес-службі уряду.

«Україна довела, що готова захищати свою незалежність і цілісність, і своїх громадян із зброєю в руках. Проте якщо є шанс вирішити конфлікт мирним шляхом, ми повинні скористатися цим шансом. Уряд зробить все можливе для реалізації мирного плану президента і невідкладного втілення в життя його положень, які знаходяться в компетенції Кабінету міністрів», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Зокрема, уряд висловив готовність на звільнених від терористів територіях починати роботи по допомозі постраждалим, відновлювати інфраструктуру, водо- та газопостачання, електропостачання, а також роботу органів влади, забезпечувати правопорядок, права і свободи громадян.

Також Кабмін обіцяє скористатися припиненням вогню для відновлення виплат пенсій, зарплат та інших соціальних виплат тим, хто через дії терористів був позбавлений цієї можливості. Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк вже віддав відповідні доручення Міністерству внутрішніх справ, міністерствам фінансів і соціальної політики.

Читайте також: