fbpx
Новини Євромайдана

«УДАР» пропонує активістам Майдану переселитися в нові намети, щоб звільнити рух Хрещатиком – Палатний

 Народний депутат України від фракції «УДАР» Артур Палатний повідомив про те, що їхня фракція пропонує активістам Майдану переселитися в нові намети, які розташовані на Майдані. За його словами, це дозволить відновити рух транспорту на Хрещатику.

Як зазначив політик, на Майдані вже було встановлено 9 сучасних наметів, і був підписаний відповідний договір з Радою Майдану щодо того, щоб ділянка дороги на Хрещатику від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної була звільнена для руху транспорту.

«Ми виконали всі умови, які нам висували сотники Майдану. Тепер чекаємо відповідної реакції з їхнього боку», – сказав Артур Палатний.

Як стверджує депутат, їхня партія зробила все, щоб люди на Майдані перебували в належних санітарно-гігієнічних умовах. Зокрема, на площі були встановлені біотуалети, а нові намети підключені до джерел живлення.

За словами Артура Палатного, в цілому, активісти Майдану позитивно зустріли пропозицію партії і багато з них навіть допомагали встановлювати нові намети.

«Але були і групи провокаторів, які намагалися перешкодити мирному переселенню і поширювали чутки, що Майдан будуть розганяти. Це звичайно неправда. Ми сьогодні робимо все, щоб на Майдані були комфортні умови для людей, які там знаходяться. Але водночас ми хочемо створити належні умови для киян і їх зручного пересування містом. Столиця повинна повертатися до мирного життя», – підсумував він.

Читайте також: