fbpx
Політика

Уряд РФ найме юристів для захисту від санкцій

Російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв підписав ряд розпоряджень про наймання юридичних компаній, які повинні будуть захищати інтереси Росії у зв’язку з санкціями щодо країни.

"За останній час я підписав цілу низку розпоряджень уряду про наймання юридичних компаній для захисту інтересів нашої країни". "Погано це чи добре – не знаю, але юристи отримали роботу", – сказав Дмитро Медведєв. У той же час, за словами глави російського уряду, санкції, які були оголошені Заходом проти Росії в порушення прийнятих норм, мають позитивний ефект для юристів, які отримали додаткову роботу.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Виступаючи на Міжнародному юридичному форумі, прем’єр-міністр сказав, що протягом останніх декількох місяців намітилися нові напрями розвитку юридичної спеціалізації в нашій країні. В даний час стали дуже затребувані знання у сфері міжнародного публічного права і міжнародного приватного права.

Це, на думку Медведєва, відбулося завдяки тим санкціям, які введені як всупереч здоровому глузду, так і в порушення міжнародних норм щодо частини російських громадян і компаній.

Читайте також: