fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Семенченко розповів про створення нового батальйону добровольців

На місці дислокації батальйону «Донбас» найближчим часом буде сформований новий добровольчий батальйон. Про це сьогодні, 19 червня, повідомив керівник добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко на своїй сторінці в соціальній мережі. За словами командира «Донбасу», новий батальйон носитиме назву «Крим», і в найближчому майбутньому він буде входити в окрему бригаду Національної гвардії України.

Семенченко зазначив, що рішення про створення батальйону «Крим» – це відповідь на звернення більш ніж 2000 резервістів з «Донбасу».

«Після того, як піде остання рота «Донбасу», а як мені здається, це питання 5-6 днів, вільна група інструкторів, в якій працюють грамотні і гідні патріоти України, протягом місяця будуть працювати над створенням батальйону добровольців по тій же системі підготовки, що і «Донбас». За створення даного батальйону відповідати буду особисто я», – прокоментував ситуацію Семен Семенченко на своїй сторінці в соціальній мережі.

За словами командира батальйону, обидва формування «стануть основою для окремої бригади Національної гвардії України «Донбас».

Читайте також: