fbpx
Політика

Україні сьогодні потрібна чітка військова дисципліна, – Порошенко

Президент України Петро Порошенко вважає, що на сьогоднішній день Україні потрібні чітка військова дисципліна, взаємодія частин Збройних сил, взаємозв’язок і неухильне виконання поставлених завдань. Про це він заявив журналістам, коментуючи темпи проведення АТО в Донецькій і Луганській областях, передає прес-служба глави держави. Також у проведенні антитерористичної операції важливі виваженість і професійний підхід її учасників.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Коли в рамках проведення операції віддається команда «Вперед», то їй передує добре проведена розвідка, хороше озброєння бійців, робиться все, щоб уникнути жертв серед мирного населення та військовослужбовців», – сказав глава держави.

Президент наголосив, що тримає на контролі підготовку військових операцій і констатував поліпшення координації дій військовослужбовців, що вже дає позитивні результати.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Сьогодні ми ведемо рішучі дії та успішні операції з відновлення оборони державного кордону. Сьогодні ми робимо все для того, щоб взяти в кільце Слов’янськ і ліквідувати бойовиків під керівництвом «Стрілка», чинять збройний опір українським військовим», – зазначив Петро Порошенко.

Читайте також: