fbpx
Політика

Бригинець підтримує перейменування Московського мосту в Києві

Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, він підтримує ініціативу голови КМДА Володимира Бондаренка щодо перейменування Московського мосту. При цьому він зазначив, що причина не тільки в тому, що це не патріотично, але і в тому, що Московський міст не веде до Москви.

 «Нагадаю, що на Московську трасу виводить Міст метро. До речі, не веде до Москви і Московська площа (швидше до Одеси або Черкас). І вже точно не веде до Москви вулиця Московська, яка об’єднує дві Печерські площі. Тому відновлювати справедливість, а заодно і боротися з московщиною ще доведеться і доведеться», – написав політик у Facebook.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 У той же час, як вважає Олександр Бригинець, при обгрунтуванні перейменувань слід звертати особливу увагу не на злочини Володимира Путіна, а на безглуздість в контексті транспортних шляхів.

 «Тому що путіни змінюються, а шляхи залишаються завжди. Але якого б президента не обрали в Москві, в Москву, однак, буде вести не Московський міст, а Міст метро», – підкреслив він.

Читайте також: