fbpx
Політика

В ООН відмовилися засуджувати пікет посольства РФ в Києві

 Рада безпеки ООН відмовилася засудити події в Києві біля посольства Росії.

   Рада Безпеки ООН відмовилася підтримати запропоновану Росією заяву із засудженням нападу на посольство Росії в Києві. Про це у власному мікроблозі у Твіттері повідомив голова комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Олексій Пушков, передає УНН.

 "Міжнародна система тріщить по швах. Рада Безпеки ООН не стала засуджувати атаку на посольство РФ у Києві. Це означає, що тепер можна нападати на посольства", – наголосив він. "Напад на наше посольство в Києві, безумовно, організований. Звідки інакше у пікетувальників вибухові пакети?! Це не стихійна, а продумана акція", – додав він.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Нагадаємо, вночі майже 200 мітингувальників зібралися під стінами посольства РФ у Києві, де влаштували акцію протесту з вимогою не втручатися у внутрішні українські справи та припинити військову агресію проти країни.

 У свою чергу представники МЗС РФ назвали пікет під диппредставнитством провокацією та закликали захистити російських дипломатів в Києві. Згодом голова ОСБЕ Дідьє Буркхальте закликав владу України забезпечити безпеку усіх дипмісій в країні після нападу на російське посольство в Києві.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Джерело: УНН

Читайте також: