fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Три танки терористів вже в несправному стані, – Геращенко

Три танки проросійських терористів, які проникли на територію України з Російської Федерації, стоять поламані недалеко від Артемівська Донецької області. Таку заяву сьогодні, 13 червня, в ході прес-конференції зробив радник глави українського Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко. Слова чиновника наводять «Українські новини».

«В даний момент ці танки стоять в районі селища Часів Яр Артемівського району Донецької області. За фактом, ці танки вже в несправному стані. За тією інформацією, якою ми володіємо, ці танки далі слідувати не будуть через поломки», – прокоментував ситуацію радник Арсена Авакова Антон Геращенко.

Як повідомлялося раніше, всі три танки, які перетнули кордон з Україною, раніше належали Збройним силам України. Цю інформацію також підтвердив і Антон Геращенко. Танки були захоплені російськими окупантами під час подій у Криму, після чого їх морем переправили на материкову частину Російської Федерації. За словами Геращенка, таким діями Володимир Путін намагається маніпулювати думкою світової спільноти.

Читайте також: