fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Німеччині занепокоєні проникненням російських танків в Україну

Німецький уряд висловив свою стурбованість інформацією про те, що на територію України проникли танки з Російської Федерації. Зачепив цю тему Штеффен Зайберт – представник німецького уряду. Слова німецького політика приводить «Укрінформ».

«Якщо інформація про те, що в Україну в’їхала важка військова техніка з Російської Федерації, підтвердиться, то це буде вкрай серйозним розвитком ситуації. А це викликає особливу стурбованість», – прокоментував ситуацію, що склалася представник німецького уряду.

Представник німецького канцлера Ангели Меркель заявив про те, що в Німеччині позитивно поставилися до планів створення «гуманітарного коридору» на сході України. Також у Меркель задоволені бажанням Російської Федерації поліпшити контроль кордону з Україною.

Як повідомлялося раніше, глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про те, що через український кордон пройшли три російських танки, а також інша важка техніка. Техніка пройшла через захоплені пункти пропуску на сході України.

Читайте також: