fbpx
Політика

У Росії вважають, що ще зарано “сіяти мир” в Україні

Російська сторона впевнена, що в даний момент ще рано вводити на територію України миротворчі сили. Таку заяву сьогодні, 12 червня, глава російського зовнішньополітичного відомства Сергій Лавров.

«Ми поки не готові говорити про миротворчі сили. Наша сторона не вважає, що справа дійшла до того, що необхідно вдаватися до такого ходу», – прокоментував свою позицію Сергій Лавров.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Крім цього глава російського міністерства Сергій Лавров підкреслив, що поки новий президент України зберігає кредит довіри, «він повинен його використовувати».

Сергій Лавров глибоко переконаний, що вирішення ситуації на Сході України залежить виключно від української сторони. Однак, незважаючи на це, зовсім недавно він особисто заявив про те, що Російська Федерація надає підтримку місцевим сепаратистам. Цими словами він вкотре підтвердив, що бойовики і терористи в східних областях України отримують повну підтримку з боку Російської Федерації.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«За всіма правилами, саме київська влада повинна зробити перший крок до припинення вогню», – заявив російський міністр.

Читайте також: