fbpx
Політика

Лозінського повернули в колонію

Колишній народний депутат від фракції "Блок Юлії Тимошенко" Віктор Лозинський затриманий і вже доставлений назад у виправну колонію. Про це у своєму Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"О 12:00 оформивши відповідні документи, Лозинського доставили назад в колонію. Окреме тепер питання до процедури його випуску", – повідомив міністр.

Нагадаємо, напередодні з’явилася звістка, що за рішенням Бориспільського районного суду колишній народний депутат України Віктор Лозинський достроково звільнений з в’язниці за станом здоров’я.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Як про це розповів глава Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький, в основу рішення суду лягли висновки лікарів та експертів, залучених до справи суддею. При цьому, підкреслив Старенький, висновки медичної комісії самої пенітенціарної служби, які надавалися суду раніше, не містили в собі дані, які давали б можливість суду звільнити Лозинського від відбування покарання.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Раніше, у квітні 2011 року Дніпровський райсуд Києва засудив Лозинського до 15 років позбавлення волі за вбивство громадянина Валерія Олійника в мисливських угіддях в Голованівському районі Кіровоградської області 16 червня 2009 року.

 Читайте: Ляшко дізнався подробиці афери із звільненням Лозинського

Читайте також: