fbpx
Політика

Російський історик: “Путін і сам не знає, як йому вийти з цієї провальної ситуації”

Відомий російський історик Андрій Зубов заявив про те, що політика російського лідера Володимира Путіна щодо України зазнала повне фіаско. Таку заяву історик зробив в інтерв’ю «Главкому».

«Володимир Путін розчленував Україну, однак, незважаючи на це, українці змогли провести президентські вибори. Жителі цієї країни продемонстрували єдність українського суспільства. На сьогоднішній день залишається одне питання – коли вилікується цей нарив», – прокоментував свою точку зору Андрій Зубов.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

На думку доктора історичних наук, в даний момент Володимир Путін думає тільки про одне: «Як швидше вийти з цієї провальної ситуації».

«А адже ситуація виникла саме з його подачі. Російський президент не знає, як бути. Але він повинен визнати свої помилки. Це, звичайно, важко. Проте визнання своїх помилок завжди захоплює. Це принцип сповіді: той, хто зміг покаятися перед Богом – переможець», – підкреслив Андрій Зубов.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як повідомлялося раніше, історії Андрій Зубов в одній зі своїх статей порівняв Путіна з Гітлером, за що його обіцяли звільнити з МДІМВ.

Читайте також: