fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Києві пікетують Держприкордонслужбу з вимогою забезпечити захист українсько-російського кордону

Майданівці пікетують Держприкордонслужбу з вимогою відставки глави відомства Литвина і надійного захисту кордону з РФ.

  Близько 150 представників сотень Майдану пікетують Державну прикордонну службу України з вимогою забезпечити захист українсько-російського кордону і відправити у відставку главу прикордонного відомства Миколу Литвина.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасники пікету зібралися неподалік входу в будівлю прикордонного відомства з боку вул. Золотоворітської біля пам’ятника захисникам кордонів Вітчизни всіх поколінь. Вони принесли близько двох десятків автомобільних шин і заблокували двері, біля яких розташувалися кілька майданівців зі щитами.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

В основному на пікет зібралися представники самооборони Майдану, як вони себе називають. Зустрічаються люди з бітами, палицями, деякі в бронежилетах.

Активісти вимагають організувати охорону кордонів з Росією, а також наполягають на відставці М.Литвина. Вони тримають держпрапори України, вигукують "Слава Україні!".

Неподалік від місця акції чергує автобус з силовиками з тонованими вікнами, біля пам’ятника знаходяться два правоохоронці.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Ситуація відносно спокійна.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: