fbpx
Окупація Криму

Мустафа Джемільов: “Окупанти можуть заборонити Меджліс в Криму”

Лідер кримських татар Мустафа Джемілєв не виключає варіанту, при якому Меджліс на території Кримського півострова буде заборонений окупаційною владою. За словами Джемільова, після анексії Кримського півострова Російська Федерація розраховує «на стару радянську політику поділу кримських татар». Слова лідера кримських татар наводить «Радіо Свобода».

На думку Мустафи Джемілєва, анексія Кримського півострова тільки йде на шкоду Російській Федерації та російському народу.

«Ці дії з російського боку є шляхом до катастрофи, а також шляхом до ізоляції і втрати поваги», – прокоментував свою точку зору лідер кримських татар Мустафа Джемільов. За його словами, окупація Кримського півострова російською владою може тривати максимум 2-3 роки.

Як повідомлялося раніше, в ході спілкування з американським лідером Бараком Обамою в Польщі Мустафа Джемільов висловив стурбованість ситуацією, що склалася в Криму. У свою чергу президент США запевнив Джемільова, що ніхто і ніколи не дозволить агресору привласнити хоч один квадратний метр захопленої землі.

Читайте також: