fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Дмитро Тимчук: “Агресор планує закинути на Схід України ростовських бойовиків”

Російський агресор планує перекинути на територію Луганської та Донецької областей близько 80 терористів, які брали участь в анексії Кримського півострова. Таку заяву сьогодні, 11 червня, на своїй сторінці в соціальній мережі зробив військовий експерт Дмитро Тимчук. За його словами, всі ці терористи проходили спеціальну підготовку на території Ростовської області.

«У Ростовській області на базі російських спецслужб підготовку завершили спеціальні групи, які формувалися з нинішніх жителів Кримського півострова. Загальна чисельність групи становить 80 осіб. Всі дані громадяни є членами так званої кримської «самооборони», – заявив глава Центру військово – політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Крім цього військовий експерт підкреслив, що члени даної спеціальної групи мають пряме відношення до захоплення державних об’єктів під час анексії Кримського півострова в березні поточного року.

«В даний момент з підготовлених бійців формують диверсійні групи, які будуть переміщені на Схід України», – додав Тимчук.

Читайте також: