fbpx
Новини світу

На УТ-1 закривають програми Поплавського

Генеральний директор Національної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив про те, що чотири програми від Михайла Поплавського, які виходили в ефірі «Першого національного» каналу, закриті.

«Телеканал не влаштовує якість і кількість програм, які виробляються продюсерською компанією Михайла Поплавського. Про це продюсерам даних програм ми повідомили завчасно», – прокоментував ситуацію Зураб Аласанія на своїй сторінці в соціальній мережі.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За словами директора Національної телерадіокомпанії, він взяв до уваги бізнес-плани Михайла Поплавського, а також пов’язані з цими планами витрати на виробництво програм, що випускаються.

«Тому ми «з плеча не рубали». Ми постаралися увійти в становище і дали можливість своєчасно змінити свої плани. Для завершення планів ми надали достатньо часу», – підсумував Зураб Аласанія.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Також повідомляється, що Національна телерадіокомпанія вже направила Михайлу Поплавському офіційну пропозицію розірвати чинні договори за згодою сторін.

Читайте також: