fbpx
Політика

Луценко: МВС – одне з найскладніших міністерств

Колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко розповів про свою роботу на посаді голови МВС. Як зізнався Юрій Луценко, в перші місяці роботи на посту міністра внутрішніх справ він допускав чимало помилок. Політик зазначив, що зараз такі помилки «як у дзеркалі, бачить у Арсена Авакова». Свої коментарі щодо роботи міністра внутрішніх справ Юрій Луценко висловив в інтерв’ю агентству «Новий час країни».

Незважаючи на це, Луценко відмовився оцінювати роботу Міністерства внутрішніх справ. Свою відмову політик аргументував тим, що в даний момент МВС є одним з найскладніших міністерств в Україні. Крім того, Арсеній Аваков очолює міністерство у воєнний час.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Зараз Арсена Авакова обставили партійними квотами, а багато ганебних призначень проводяться або під тиском з боку партії, або взагалі за спиною міністра», – заявив Юрій Луценко.

Роки роботи на посаді глави МВС України Юрій Луценко вважає «хорошою школою відповідальності».

Варто відзначити, що Юрій Луценко працював на посаді міністра внутрішніх справ України з лютого 2005 по грудень 2006 року. Зокрема, політик керував МВС України при урядах Юлії Тимошенко, Юрія Єханурова і Віктора Януковича. Також Юрій Луценко очолював МВС України з 19 грудня 2007 до 29 січня 2010 року.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, що раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про головні досягнення та прорахунки за 100 днів роботи біля керма МВС. Зокрема, міністр внутрішніх справ пишається недопущенням сепаратистського сценарію в Харкові, відтворенням Національної гвардії і роботою правоохоронців на виборах. Аваков зізнався, що не зміг «по-справжньому просунути реформу в системі МВС».

Раніше Аваков сказав, що всі підрозділи МВС будуть задіяні в антитерористичній операції.

Читайте також: