fbpx
Політика

Приєднання України до Євросоюзу є реальністю – Геращенко

 Як повідомила народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко, 27 червня Україна підпише Угоду про асоціацію з Європейським союзом. При цьому вона зазначила, що це відбудеться в абсолютно інших умовах і атмосфері, ніж 30 жовтня минулого року.

 «За цю Угоду Україна заплатила життями. Тому це буде сприйматися не як перемога євроінтеграторів над митносоюзівцями, а лише як перший етап боротьби за вступ до Євросоюзу», – написала вона в Facebook.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Ірина Геращенко переконана, що у разі проведення справжніх реформ і твердої волі влади, приєднання до Європейського союзу в короткостроковій перспективі є реальністю. При цьому нардеп зазначила, що також важливо, щоб Євросоюз приймав це рішення без оглядки на Росію, яка продовжує щільно працювати з деякими країнами і партіями Євросоюзу, щоб заблокувати шлях до Європи для України.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Але в першу чергу реформи. В уряді має з’явитися віце-прем’єр з євроінтеграції, який координуватиме роботу з імплементації Угоди; парламент повинен активізувати роботу з адаптації законодавства, зокрема у сфері боротьби з корупцією та прозорості власності та публічних фінансів, прав людини; держава повинна нарешті виробити інфополітіку щодо полурязіцаціі ідеї євроінтеграції та роз’ясненню цього вибору», – написала Ірина Геращенко.

Читайте також: