fbpx
Політика

Володимир Путін дав зрозуміти, що Порошенко йому не рівня, – німецька преса

Велика частина західних політиків і спостерігачів скептично ставляться до президента Російської Федерації Володимира Путіна. За матеріалами статті з німецької газети Die Welt, можлива зустріч Петра Порошенка і Володимира Путіна не може стати підставою для ейфорії. У іншому німецькому виданні – Sueddeutsche Zeitung – вважають, що відносини між Україною і Росією такими жахливими не були ніколи.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Володимир Путін, швидше за все, вже зрозумів, що для Заходу криза в Україні носить зовсім інший характер, ніж конфлікт Росії з Грузією.  Путін простягнув руку Петру Порошенку на зустрічі в Нормандії з тієї причині, що Захід може розцінити цей жест як сигнал до врегулювання конфліктів», – коментують ситуацію німецькі видання.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Не вірять у поліпшення ситуації після зустрічі двох лідерів і у виданні Tagesanzeiger.

«Переговори між Путіним і Порошенком пройшли за закритими дверима. Путін не визнав людину, яка здобула перемогу в першому турі президентських виборів. Таким чином, російський лідер дав зрозуміти, що президент України – йому не рівня», – свідчить стаття видання Tagesanzeiger.

Читайте також: