Дмитро Ярош розповів про стосунки з Коломойським

Керівник «Правого сектору», колишній кандидат в президенти України Дмитро Ярош розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону про те, що його пов’язує з одним з найбагатших бізнесменів України Ігорем Коломойським. За словами українського політика, він дійсно знайомий з губернатором Дніпропетровської області Ігорем Коломойським, однак він спростував інформацію про те, що між ними дійсно дружні відносини.

«Мої стосунки з Ігорем Коломойським досить складно назвати дружніми. Але не можу сказати, що ми з ним не знайомі», – прокоментував ситуацію голова «Правого сектора» Дмитро Ярош.

Related Post

За словами Дмитра Яроша, під час зустрічей з губернатором Дніпропетровської області вони обговорювали, зокрема, формування нових батальйонів територіальної оборони. Також на зустрічах з Ігорем Коломойським Дмитро Ярош говорив про створення спеціальних батальйонів Міністерства внутрішніх справ.

«З цією людиною досить легко вирішувати питання. Видно, що Ігор Коломойський – людина слова і робить те, що говорить. А відносини подібного роду мені імпонують», – резюмував Ярош.

Leave a Comment