fbpx
Політика

Українські стилісти оцінили патріотичну краватку Порошенка і зраділи “фірмовій” косі Тимошенко

Українські експерти моди і дрес-коду проаналізували вбрання і розповіли про найстильніших політиків і чиновників, присутніх на інавгурації президента України. За загальним визнанням, новообраний президент і перша леді були одягнені зі смаком, а Юлія Тимошенко знову порадувала своєю традиційною зачіскою.

Як і слід було очікувати, очі всіх гостей інавгурації з самого початку були прикуті до дружини п’ятого президента – Марини Порошенко. Спеціаліст по протоколу і дрес-коду Максим Омельченко зазначив лавандову сукню першої леді, що дуже підійшла до кольору її очей.

"Перша леді сьогодні вибрала одночасно і дуже просту, і дуже вишукану сукню. Під очі. Дуже красиво", – заявив експерт. Дизайнер Анастасія Іванова також схвалила вибір вбрання першої леді і навіть порівняла її з Жаклін Кеннеді.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Всі відзначили патріотичну краватку президента. Новообраний гарант України вибрав для урочистої церемонії жовто-блакитну краватку, на думку дизайнерів, це допомогло відвести погляд від костюма Порошенко, який сидів на ньому не дуже добре.

Найелегантнішим гостем церемонії експерти в один голос назвали новообраного мера української столиці Віталія Кличка. Костюм сидів на ньому просто ідеально, а срібляста краватка ще більше підкреслила його стиль.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Після першої леді найпомітнішою жінкою в Раді стилісти одноголосно назвали Тимошенко. Експерти моди зраділи, що вона повернулася до свого колишнього іміджу і "фірмової" коси, і не стала експериментувати із зачіскою. Водночас, костюм екс-прем’єра не оцінили. Як всі говорять, наряди Тимошенко завжди елегантні, але дуже схожі, тому згадати, в чому саме вона була – просто неможливо.

Українські стилісти оцінили патріотичну краватку Порошенка і зраділи "фірмовій" косі Тимошенко (відео):

Читайте також: