fbpx
Політика

Зурабов повідомив про відсутність планів зустрічі між Києвом і Кремлем

Посол Російської Федерації в Україні Михайло Зурабов повідомив, що російська сторона поки не планує офіційні візити своїх представників в Україну, однак робочі зустрічі можливі.

"Я не думаю, що якісь офіційні візити найближчим часом у нас будуть. Вони, швидше за все, будуть носити робочий характер, але з урахуванням того, що все-таки короткий контакт породив якийсь якийсь стриманий оптимізм і необхідність уточнити порядок, з іншого боку, подивитися можливість сьогоднішньої влади України реалізувати домовленості", – сказав Михайло Зурабов журналістам у Києві, відповідаючи на питання про те, чи можуть відбутися найближчим часом контакти на вищому рівні керівництва двох країн.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Про це російський посол повідомив після відвідування церемонії інавгурації президента Петра Порошенка у Верховній Раді. Напередодні ввечері, після трьох місяців відсутності, посол Зурабов повернувся до Києва.

Нагадаємо, в суботу, сьомого червня, новообраний глава держави Петро Порошенко прийняв присягу на вірність Україні і вступив на посаду президента. Прийняття присяги проходило на урочистому засіданні Верховної Ради України.

Читайте також: