fbpx
Політика

Александр Кваснєвський: “Головне питання сьогодні: чи готова Росія до діалогу?”

Новий український президент готовий до діалогу з Російською Федерацією. З такою заявою сьогодні, 7 червня, виступив колишній польський президент Александр Кваснєвський відразу після церемонії інавгурації новообраного українського лідера Петра Порошенка.

«Україна на сьогоднішній день вже готова працювати. Влада цієї країни готова до діалогу з Російською Федерацією. Питання полягає в іншому: якою буде російська відповідь?» – прокоментував свою точку зору колишній президент Польщі Александр Квасьнєвський. Крім цього польський політик зазначив, що якщо російська влада дасть відповідь діалогом – це буде добре, але якщо вона продовжить підтримувати сепаратистів – це буде дуже погано.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За словами колишнього президента Польщі, «найголовніше в даний момент – щоб Захід, Європа, Сполучені Штати Америки і Канада серйозно говорили з Російською Федерацією».

«Влада Російської Федерації повинна знати, що та політика, яку в даний момент вони вибрали, ніякої підтримки від світової спільноти не отримає», – висловив свою точку зору Александр Квасьнєвський.

Читайте також: