fbpx
Політика

Інавгурація Порошенка. Лукашенко виділився найрозкішнішим кортежем

В українську столицю з’їхалися гості, які відвідають урочисту інавгурацію президента України Петра Порошенка. Як повідомляють українські журналісти, президент Білорусі Олександр Лукашенко відзначився найрозкішнішим кортежем.

 Раніше повідомлялося, що з учорашнього дня даішники розчищали рух транспорту до центральної частини міста. З цієї причини вже о 17 годині Харківська площа перетворилася на суцільну пробку. По дорозі до аеропорту «Бориспіль» кожні п’ятсот метрів наряди міліції за безпекою стежили. Також повідомлялося, що правоохоронці періодично перекривали рух для громадян.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Як повідомляє «Телевізійна служба новин», в київському аеропорту почесних гостей очікували великі кортежі. Відразу з трапа літака міжнародних представників саджали в автомобілі. У столицю України високопоставлені чиновники добиралися в кортежі у супроводі міліцейських машин зі спецсигналами.

За словами журналістів, найвражаючий кортеж був у білоруського лідера Олександра Лукашенка. Його супроводжувала автоколона з одинадцяти автомобілів.

Читайте також: