fbpx
Політика

Інавгурація Порошенка. Журналістів не пустили в будівлю ВРУ

Як повідомляє журналіст «Газети по-українськи» на сьогоднішній церемонії інавгурації новообраного президента України Петра Порошенка в будівлі парламенту журналістів не буде. Як повідомили в прес-службі Верховної Ради України, це пов’язано з тим, що на дану подію запрошено дуже багато почесних гостей. З цієї причини співробітникам засобів масової інформації просто не вистачить місця в залі. Крім цього в прес-службі українського парламенту додали, що журналістам буде дозволено зайти всередину будівлі після того, як президент України поїде.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

За словами журналіста, в даний момент представникам засобів масової інформації було виділено місце біля центрального входу в будівлю українського парламенту. Тут же, як повідомляють очевидці, встановлений банер у вигляді прапора України з великим тризубом.

Частина Маріїнського парку обнесена біло-червоною стрічкою. Перед приїздом почесних гостей співробітники МНС обстежують прилеглу територію на наявність вибухових пристроїв. Один із співробітників державної охорони патрулює територію зі службовою собакою.

Читайте також: