fbpx
Політика

Порошенко поговорив з Путіним в Нормандії

Новообраний президент України Петро Порошенко не уникнув зустрічі з главою Російської Федерації Володимиром Путіним. Під час церемонії святкування висадки союзних військ у Нормандії глави держав навіть перекинулися кількома словами. Як повідомляє агентство Reuters, Петро Порошенко та Володимир Путін обговорили економічні наслідки української кризи.

Читайте: Меркель закликала Путіна виконувати зобов’язання перед Україною для стабілізації ситуації на сході

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Розмова глав України і Росії відбувся напередодні офіційного обіду в замку Бенувіль, в Нормандії. Діалог пройшов у присутності канцлера Німеччини Ангели Меркель. Всі троє по дорозі в замок йшли разом і розмовляли.

«Путін, Порошенко і Меркель спілкувалися, коли заходили в замок Benouville, де західні лідери провели обід з ветеранами, які брали участь у висадці десанту в Нормандії», – повідомляє РАР.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Водночас кореспондент агентства уточнив, що рукостискання при зустрічі Петра Порошенка з Володимиром Путіним він не помітив.

Читайте також: