Янукович платить найманцям на сході по 2-3 тисячі доларів, – радник голови МВС

Терористи і найманці, які продовжують орудувати на сході України, від «сім’ї» Януковича отримують по 2-3 тисячі доларів. Таку заяву зробив радник глави Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко. Слова помічника міністра наводить телеканал «Дощ».

Related Post

За словами Антона Геращенка, Російська Федерація всупереч законодавству продовжує надавати екс-президенту Віктору Януковичу і його соратникам політичний притулок. Також радник підкреслив, що саме Російська Федерація є спонсором тероризму.

«В Україні немає громадянської війни. На сьогоднішній день у нас є вторгнення певних груп терористів, які прибули до нас з території Російської Федерації. Серед цих людей є найманці, які отримують великі гроші, а саме 2-3 тисячі доларів. Фінансуються ці найманці Віктором Януковичем і людьми, які разом з ним втекли до Росії. Влада Росії, всупереч законодавству, не видає цих громадян України нашим правоохоронцям. Все, що відбувається на сході України підігрівається через них», – розповів радник Авакова.

Leave a Comment