fbpx
Політика

Янукович платить найманцям на сході по 2-3 тисячі доларів, – радник голови МВС

Терористи і найманці, які продовжують орудувати на сході України, від «сім’ї» Януковича отримують по 2-3 тисячі доларів. Таку заяву зробив радник глави Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко. Слова помічника міністра наводить телеканал «Дощ».

За словами Антона Геращенка, Російська Федерація всупереч законодавству продовжує надавати екс-президенту Віктору Януковичу і його соратникам політичний притулок. Також радник підкреслив, що саме Російська Федерація є спонсором тероризму.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«В Україні немає громадянської війни. На сьогоднішній день у нас є вторгнення певних груп терористів, які прибули до нас з території Російської Федерації. Серед цих людей є найманці, які отримують великі гроші, а саме 2-3 тисячі доларів. Фінансуються ці найманці Віктором Януковичем і людьми, які разом з ним втекли до Росії. Влада Росії, всупереч законодавству, не видає цих громадян України нашим правоохоронцям. Все, що відбувається на сході України підігрівається через них», – розповів радник Авакова.

Читайте також: