fbpx
Політика

Віталій Кличко отримав посвідчення мера Києва

Обраний на посаду мера Києва Віталій Кличко під час першого засідання новообраної Київради отримав посвідчення міського голови столиці.

Засідання першої сесії відкрив голова Київської міської територіальної виборчої комісії Михайло Терещенко, в залі також присутні народні депутати та в.о. генерального прокурора Олег Махніцький, а також голови міських судів. Терещенко зачитав постанову Київської міської виборчої комісії та вручив В. Кличку посвідчення мера.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У колонній залі Київської міської державної адміністрації (КМДА) новий мер прийняв присягу, заявивши: "Вступаючи на посаду київського міського голови я клянусь: керуватись у своїх діях інтересами киян, працювати заради розвитку столиці України, створити умови для комфорту і безпеки жителів Києва".

Віталій Кличко особливо підкреслив, що робитиме все, щоб Київ став сучасною європейською столицею з великим майбутнім. Новий мер має намір разом зі своєю командою провести аудит функцій міської влади та тих послуг, які вона надає мешканцям Києва. "Будуть введені нові способи спілкування з киянами зокрема, електронне управління, прозорість бюджету, інтерактивне спілкування з громадянами", – зазначив новий мер.

Читайте також: