fbpx
Політика

І сепаратисти, і РФ кинули колосальні ресурси на те, щоб розчленувати Україну – Пашинський

Сьогодні вже немає загрози військового вторгнення РФ в Україні – С.Пашинський.

    Сьогодні вже не існує такої загрози військового вторгнення РФ на територію України, яка була ще кілька місяців тому. Про це під час брифінгу сказав в.о. Голови Адміністрації Президента України Сергій Пашинський, передає кореспондент УНН.

 С.Пашинський відзначив, що події в Україні говорили про те, що і сепаратисти і РФ кинули колосальні ресурси на те, щоб розчленити нашу країну.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 "Ми можемо вже сказати, що нам вдалось справитись з більшістю цих питань. На сьогодні Росія значною мірою відвела війська від наших кордонів і такої загрози військового вторгнення яка була ще декілька місяців назад, на даний момент вже немає", – зазначив С.Пашинський.

 Він також зауважив, що коли почався конфлікт, то Україна могла поставити в стрій максимум 6 тис. військовослужбовців. "На сьогодні десятки тисяч наших вояків відмобілізовані, навчені і досить ефективно воюють. Позавчора була наша найбільша військова операція…"В останніх конфліктах співвідношення між убитими та пораненими 1 до 3, у нас 2 убитих та 37 поранених. І це говорить про те, що наше командування, наші бійці фахові і вони гідно воюють", – додав С.Пашинський.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Джерело: УНН

Читайте також: