fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У справі про вбивство Оксани Макар поставлена крапка

Вищий спеціалізований суд України поставив крапку у справі про вбивство Оксани Макар. Як повідомляє адвокат матері загиблої дівчини Віктор Василюк, судді прийняли рішення залишити вирок у силі.

«Судді ухвалили рішення залишити вирок у силі. Таким чином, Присяжнюк отримав 15 років позбавлення волі, Погосян – 14 років, а Краснощок – довічне ув’язнення. В цілому, я рішенням задоволений. Це, незважаючи на те, що ми добивалися довічного ув’язнення для всіх засуджених. Головне, що задоволена залишилася і мама Оксани Макар. Вона сказала: « Досить з них, решта – на розсуд Бога», – розповів про ситуацію адвокат на своїй сторінці в соціальній мережі.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

Крім цього юрист додав, що засуджений Краснощок підтримав скаргу потерпілої сторони, в якій вимагалося призначити всім ув’язненим однакове покарання.

Нагадаємо, що в ніч на 10 березня 2012 року Оксану Макар зґвалтували три жителі Миколаєва Євген Краснощок, Артем Погосян і Максим Присяжнюк. Спочатку злочинці спробували задушити дівчину, а вже після намагалися її спалити живцем. Дівчина померла 29 березня.

Читайте також: