fbpx
Політика

Ангела Меркель: “Без коливань готові посилити санкції проти РФ”

Німецька влада готова «без коливань» посилити санкції щодо Російської Федерації. З такою заявою сьогодні, 4 червня, виступила німецький канцлер Ангела Меркель. За її словами, жорсткі санкції чекатимуть на Російську Федерацію в тому випадку, якщо влада цієї країни і далі буде «грати на руку» терористам на сході України. Про це Ангела Меркель заявила перед стартом саміту «Великої сімки» у Брюсселі.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Ангела Меркель підкреслила, що відсутність достатнього контролю на українсько -російському кордоні призводить до того, що на територію України з Росії проникають бойовики, які й дестабілізують ситуацію.

«Якщо цей потік бойовиків не припиниться, то ми без вагань перейдемо до нової хвилі санкцій щодо Російської Федерації», – заявила німецький канцлер.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Крім цього вона підкреслила, що російський лідер Володимир Путін повинен використовувати свій вплив на сепаратистів і закликати їх утриматися від залякування і насильства.

«Ці люди повинні здати зброю. Вони повинні перестати захоплювати адміністративні будівлі», – підсумувала канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Читайте також: