fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Біля Червоного Лиману і Слов’янська тривають бої, – Владислав Селезньов

Штаб антитерористичної операції підвів проміжні підсумки вчорашнього дня проведення активної фази операції біля Красного Лиману і Слов’янська в Донецькій області. Про це в середу, 4 червня 2014 року, повідомив спікер АТО Владислав Селезньов.

«В даний момент активна фаза АТО триває біля міста Слов’янська, Червоного Лиману і села Семенівка. Бої тривають. Блокпости бойовиків знищено, були встановлені блокпости сил АТО», – передають слова Селезньова українські ЗМІ. Згідно з його словами, «бойовики переодягаються і під виглядом мирних громадян намагаються покинути зону проведення АТО».

Владислав Селезньов зазначив, що за попередніми підсумками, втрати з боку бойовиків становлять понад трьохсот осіб загиблих і приблизно п’ятсот поранених. Щодо сил АТО, то загинули 2 військовослужбовці, 45 солдатів отримали поранення.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, вчора, 3 червня, керівництво антитерористичної операції доповіло виконуючому обов’язки президента України, голові Верховної Ради Олександру Турчинову, що в ході спецоперації був повністю «очищено» від терористів північ Донецької області.

Читайте також: