fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи намагаються вибратися зі Слов’янська під виглядом простих громадян

 В. Селезньов: терористи намагаються вийти з оточення АТО під виглядом мирних жителів.

 Штаб АТО підвів проміжні підсумки вчорашнього дня проведення активної фази операції зі знищення терористів біля Слов’янська і Червоного Лиману Донецької області. Про це УНН повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

  "Зараз активна фаза АТО триває біля Слов’янська, с. Семенівки і Червоного лиману. Тривають бої. Блокпости терористів знищені, встановлені блокпости сил АТО. Згідно з попередніми підсумками, втрати з боку терористів складають більше 300 осіб загиблих і близько 500 поранених. Щодо українських силовиків, то загинули 2 бійці, поранення отримали 45 солдатів.

  Варто відзначити, що терористи намагаються вийти з тісного оточення в районі Слов’янська. Проте цього разу вони намагаються вийти разом з мирними жителями, які залишають зону АТО. Тобто терористи здають зброю, переодягаються і намагаються разом з жителями покинути зону АТО під виглядом простих громадян", – сказав В. Селезньов.

  Він також додав, що зараз в цьому напрямку українські силовики проводять "сепараторну" роботу. Тобто терористів намагаються ідентифікувати, щоб відокремити від мирних жителів і не дати вийти з оточення.

  Як повідомляв УНН, вчора сили АТО відновили активну фазу операції, що включає дії авіації і артилерії.

  Джерело: УНН

Читайте також: