fbpx
Політика

Порошенко склав депутатський мандат

Як стало відомо, Петро Порошенко склав свої повноваження народного депутата у зв’язку з перемогою на президентських виборах, що відбулися 25 травня. Повідомляється, що дане рішення підтримали 276 народних депутатів.

 «Щойно ВР проголосувала заяву Порошенка про складення з нього депутатських повноважень (бо обраний президентом). Справедливо? Справедливо!», – написав народний депутат Олександр Доній на своїй сторінці в Facebook, коментуючи голосування з даного питання.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Водночас, Олександр Доній додав, що не розуміє, чому слідом спікер парламенту Олександр Турчинов не поставив на голосування заяву «сепаратиста – зрадника Дейча», який також попросив зняти з нього депутатські повноваження.

 «Що за ігри Турчинова? Чому він не хоче позбавляти регіонала-сепаратиста Дейча повноважень? Може тому, що проти цього виступає регіонал – олігарх Новінський?», – поцікавився нардеп.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Слід зауважити, що також передбачалося, що сьогодні, 3 липня, свої депутатські повноваження складе і лідер «УДАРу» Віталій Кличко, який отримав перемогу на виборах мера Києва.

Читайте також: