fbpx
Політика

Інна Богословська запропонувала екс-регіоналам створити “групу політичних пенсіонерів”

Всі політичні групи в українському парламенті, які були об’єднані в Партію регіонів і КПУ, продовжують шукати модель бачення себе в майбутньому політичному просторі. Таку точку зору висловила народний депутат України Інна Богословська. За її словами, всі ті, хто залишили Партію регіонів, можуть організуватися в групу «політичних пенсіонерів, які не мають шансів опинитися в майбутньому парламенті».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Також може бути створена група людей, які сядуть під голосування і будуть отримувати гроші. Але для такої версії фінансів немає. Раніше це робилося в групі Клюєва і Рибака. Вони збирали людей, які працюють строго за гроші. Зараз таких великих грошей вже немає», – прокоментувала свою точку зору народний депутат України Інна Богословська.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Нагадаємо, що сьогодні за рішенням українського парламенту депутатського мандата, а разом з ним і депутатської недоторканності позбувся Олег Царьов, який у відкриту зізнався у своїй «любові» до терористів. Також за рішенням Верховної Ради України Олега Царьова тепер дозволено затримати.

Читайте також: