fbpx
Політика

Треба йти на перевибори – Балога

 Як вважає народний депутат України Віктор Балога, саботаж комуністами і Партією регіонів голосування за притягнення до відповідальності Олега Царьова, говорить про послідовну підтримку цими політичними силами тероризму і сепаратизму.

 «Вони – це опора тих, хто грабує і вбиває на Донбасі. І цього більш ніж достатньо, щоб відправити цю Верховну Раду на перевибори», – написав політик на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як зазначив Віктор Балога, всіх, хто поділяє риторику Партії регіонів щодо недоцільності перевиборів до Верховної Ради, слід сприймати в якості союзників «п’ятої колони».

 При цьому він поцікавився, де та сама більшість, яку так не хочуть розпускати «Батьківщина», «Свобода » і дехто з керівників парламенту.

 «Мій голос, як і ще 24 позафракційних, є в списку тих 226, хто голосував за притягнення до відповідальності Царьова. Якби не ми – це голосування стало б провалом і величезною ганьбою. І якщо у коаліції немає голосів на боротьбу з сепаратизмом, то звідки візьмуться 226 за закон про вибори?», – додав Віктор Балога.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 У зв’язку з цим, як заявив нардеп, слід розпускати цю саму більшість і йти всім на перевибори.

 Читайте: Верховна Рада проголосувала за арешт Царьова

Читайте також: