fbpx
Політика

Ляшко не вірить, що парламент скасує депутатську недоторканність

 Народний депутат України Олег Ляшко заявив, що Верховна Рада ніколи не скасує депутатську недоторканність, оскільки ті, хто сидить в сесійній залі, йшли туди не заради цього. Водночас, він вважає, що депутатів все одно необхідно змусити піти на цей крок.

 Також Олег Ляшко торкнувся питання введення військового стану на Сході, сказавши, що вважає, що необхідно зробити це якомога швидше. При цьому нардеп зазначив, що зараз стоїть завдання не воювати з Донбасом, а звільнити його.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Але ми не зможемо швидко його звільнити, якщо місцеві жителі будуть допомагати терористам. Ми не воюємо проти власного народу, тому й операція йде повільно», – сказав Олег Ляшко.

 Також він заявив, що неприпустимо діяти тими ж методами, що і терористи. Зокрема, він проти ідеї найму якихось найманців для очищення Сходу.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Найманці працюють за гроші, а у нас і так є тисячі патріотів, які просять дати їм зброю. Це і є завдання влади – дати зброю патріотам», – підкреслив Олег Ляшко.

Читайте також: