fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Маріуполі почастішали крадіжки золотих прикрас

 Маріупольців просять відмовитися від золота – МВС.

   В Маріуполі почастішали випадки "полювання" на золоті прикраси. Серед жертв – переважно жінки, повідомляє УНН із посиланням на прес-службу Маріупольського міського управління міліції.

 У прес-службі Маріупольського міськуправління міліції зазначили, що схема скоєння пограбувань залишається "традиційною" для цього виду злочину.

 "Молодик під час піших прогулянок вулицями міста вибирає потенційних жертв, придивляється до золотих прикрас на їхніх шиях. Потім грабіжник супроводжує власницю золота до безлюдного місця, миттєво зриває ланцюжок і швидко віддаляється. Далі здобуте незаконним шляхом зловмисник здає в ломбард в кілька разів дешевше реальної вартості. Виручені гроші він витрачає на свої потреби", – розповів заступник начальника сектору карного розшуку Іллічівського РВ Маріупольського МУ Андрій Гришко.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Оперативники Іллічівського райвідділу "по гарячих слідах" затримали 23-річного хлопця, який зірвав золотий ланцюжок у підлітка . Дівчинка запам’ятала прикмети нападника і разом з батьками звернулася до міліції. Грабіжника було затримано.

 Джерело: УНН

Читайте також: