Парламент потрібно розпустити до 1 липня – Бригинець

  Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, він повністю підтримує ідею розпуску парламенту і проведення дострокових виборів до Верховної Ради.
 
 При цьому він зазначив, що розпускати парламент необхідно не прямо зараз, а приблизно через тиждень-два, після інавгурації нового президента. За словами Олександра Бригинця, за той час, який залишається до розпуску парламенту, необхідно, в першу чергу, завершити успішно антитерористичну операцію на Донбасі, а також прийняти новий закон про вибори, який включатиме лише партійні списки.
 
 Нардеп звернув увагу на те, що досі знаходяться люди, які готові продавати свої голоси, і таких людей не так вже й мало. Він переконаний, що уникнути підкупу виборців можна буде в тому випадку, якщо вибори проходитимуть виключно за партійними списками, які, до того ж, будуть відкриті.
 
 Як зізнався Олександр Бригинець, в цілому він розраховує на те, що парламент буде розпущено вже до 1 липня.
 
 Водночас, він нагадав, що для обрання нового парламенту необхідно всього 60 днів, а не 90, як зазвичай, оскільки йдеться про дострокові вибори, які проводяться за скороченою програмою.

Related Post

 

Олександр Бригинець про перевибори до Верховної Ради (відео):

Leave a Comment