Мирон Маркевич: Сподіваюся, вболівальники «Металіста» мене зрозуміють

Протягом останніх декількох днів Мирон Маркевич став центром уваги футбольної громадськості в Україні. А причиною стало призначення фахівця на посаду головного тренера дніпропетровського «Дніпра». Нагадаємо, що Мирон Маркевич змінив біля керма дніпропетровської команди іспанського фахівця Хуанде Рамоса.

 Багато любителів футболу сьогодні задають питання: як поставляться харківські вболівальники до того, що Мирон Маркевич тепер працюватиме в «Дніпрі»? Це питання актуальне з двох причин: Маркевич не так давно покинув «Металіст», а протистояння в чемпіонаті України харківської та дніпропетровської команди є більш, ніж принциповими.

Related Post

 У нинішніх умовах, коли всі вболівальники в Україні об’єдналися, фанати з Харкова з розумінням поставляться до роботи в «Дніпрі», – висловлює надію Мирон Маркевич. «Я сподіваюся, що вболівальники «Металіста» мене зрозуміють. Час іде, а мені як людині, що все життя присвятила футболу, потрібно працювати», – наводять слова Мирона Маркевича ЗМІ з посиланням на «Спорт- Експрес Україна».

 Новий головний тренер «Дніпра» також розповів, що він міг покинути Україну, але їхати з країни він не хотів.

Leave a Comment