fbpx
Політика

Арсеній Яценюк: “Для мене важливі не політичні амбіції, а майбутнє моєї країни”

Глава українського уряду Арсеній Яценюк заявив, що його не особливо хвилює своє політичне майбутнє під керівництвом нового українського президента. Таку заяву чинний прем’єр-міністр України зробив сьогодні, 28 травня. Слова Арсенія Яценюка наводить інформаційне агентство УНІАН.

«Моє політичне майбутнє мене не цікавить. Мене цікавить майбутнє моєї країни», – висловив свою позицію український прем’єр в інтерв’ю німецькій газеті Bild. Крім цього Арсеній Яценюк додав, що Україна зараз потребує єдності, а також нової якісної державної влади.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Нам потрібні реальні зміни. І вони потрібні не на папері, а в житті. Ми повинні стати частиною Європи. Для цього нам треба буде пройти через складні зміни», – додав Арсеній Яценюк.

За словами українського міністра, всі ці завдання вже сьогодні стоять перед всією вертикаллю влади, в тому числі і перед новообраним президентом.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

«Все те, чого народ чекає від нового українського президента, було сказано на Майдані», – підсумував глава українського уряду Арсеній Яценюк.

Читайте також: