fbpx
Ситуація на Південному Сході України

28 травня в Донецьку було поранено четверо чоловіків, – МВС

Четверо чоловіків отримали вогнепальні поранення в місті Донецьку. За даними фактами проводиться перевірка або були порушені кримінальні провадження. Про це в середу, 28 травня 2014 року, повідомляють у відділі зі зв’язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області, передають українські ЗМІ.

«Біля торгового центру "Метро" був поранений співробітник міжнародного аеропорту імені Прокоф’єва. Слідчим відділом Київського РВ було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України ( умисне нанесення тілесного ушкодження середньої тяжкості)», – наголошується в повідомленні.

А також сьогодні вранці, 28 травня, поряд з лісосмугою в мікрорайоні Путилівка невідомими був обстріляний пенсіонер, в результаті чого він отримав осколкові поранення обох ніг. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження.

Крім того, в ГУ МВС в Донецькій області повідомили, що в Київський районний відділ міліції надійшло повідомлення з лікарні про двох травмованих в результаті перестрілки біля будинку по вулиці Університетській: 47 -річний чоловік був поранений в груди, а 29 -річний хлопець – в руку. В даний момент міліція проводить перевірку.

Читайте також: