fbpx
Політика

Необхідно захистити українців з Криму, Донбасу і Луганщини – Доній

Як заявив народний депутат України Олександр Доній, держава повинна захистити своїх громадян не тільки у військовому плані шляхом проведення антитерористичної операції, але також і впровадженням системи гуманітарної безпеки.

 За словами політика, через події в Криму та на Сході України зараз спостерігається велика хвиля еміграції українців.

 «Уваги до них немає. Як ми втрачали Крим, так зараз втрачаємо Донецьку і Луганську області. Тому що люди – наші патріоти – змушені звідти емігрувати. А ми їм у даний момент захист, як систему, не запропонували. Завдання держави – ​​захищати своїх громадян. І це не тільки військова АТО, а захист своїх громадян, як гуманітарна функція. А це набагато більше. Одне життя набагато важливіше, ніж будь-які засоби», – підкреслив Олександр Доній.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Як зазначив нардеп, в даний час питання Криму і Сходу на 10 місці в кожному з міністерств. Тому, на його думку, необхідно створити один орган для вирішення відповідних проблем.

 Олександр Доній переконаний, що завдання нового президента України полягає в розробці необхідного алгоритму дій задля вирішення наявних питань.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 «Якщо ми не забезпечимо захист своїх громадян, то вони будуть відвертатися від української держави не тільки в Криму, але й на Сході – у Луганській і Донецькій областях», – підсумував він.

 Нагадаємо, що раніше Петро Порошенко заявив, що після перемоги на виборах має намір повернути Україні Крим.

Читайте також: