fbpx
Політика

АТО на Сході це перше випробування Порошенка – Доній

 Як зазначив народний депутат України Олександр Доній, ситуація на Сході України і антитерористична операція, яка проводиться там, будуть першими дуже важким випробуванням для Петра Порошенка на посаді президента України. Про це повідомила прес-служба депутатської групи «Суверенна європейська Україна».

 При цьому Олександр Доній переконаний в тому, що Петро Порошенко також прекрасно усвідомлює це, оскільки в даний час увага більшості українських громадян прикута саме до того, що відбувається на Сході їхньої держави.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Це перше і дуже важке випробування для нього, адже в антитерористичній операції поки що немає системного підходу», – зазначив політик.

 Крім того, Олександр Доній вважає, що Петро Порошенко повинен провести ревізію кадрів і зібрати навколо себе дійсно відповідальну команду. У першу чергу, за його словами, це стосується тих людей, які займуть посади міністра внутрішніх справ, міністра оборони і голови Служби безпеки.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Наостанок нардеп запропонував Петру Порошенку підходити до формування складу нового уряду прозоро без будь-яких кулуарних домовленостей, як це бувало раніше.

 Нагадаємо, що Петро Порошенко лідирує з великим відривом на президентських виборах в Україні.

Читайте також: