fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Володимир Путін знав про те, що “кадирівці” їдуть в Україну, – Борис Нємцов

За словами російського опозиціонера Бориса Нємцова, російський президент Володимир Путін був у курсі того, що на схід України відправляються чеченські бойовики. Про це Нємцов написав на своїй сторінці в соціальній мережі.

«У Донецьку діють кадирівці. Бойовики самі в цьому зізнаються в інтерв’ю одному з американських телеканалів. Ці люди відправлені на Схід України з відома російського президента Володимира Путіна. Вже незабаром ці ж бойовики можуть приїхати до Москви, якщо «нацлідер» відмовиться платити Кадирову данину 2 мільярди доларів на рік», – прокоментував ситуацію Борис Нємцов.

При цьому, за словами Бориса Нємцова, Володимир Путін намагався довести всьому російському народу про те, що схід України повстав проти київських фашистів.

«Тепер все інакше. Міфи про те, що війна йде з київськими бандерівцями і фашистами розбиті голосуванням. За Олега Тягнибока та Дмитра Яроша проголосувало менше людей, ніж за Вадима Рабиновича. Та й у цілому, українці не сильно схожі на бандерівців і фашистів», – підсумував російський опозиціонер Борис Нємцов.

Читайте також: