fbpx
Футбол

Юссуфу набагато більше років, ніж за документами, – лікар “Динамо”

Лікар київського «Динамо» Леонід Миронов озвучив представникам засобів масової інформації те, про що багато хто давно здогадувалися, але публічно про це не говорили. Йдеться про сьогоднішній вік колишнього гравця команди нігерійця Айїлі Юссуфа. Заяву про це Леонід Миронов зробив у газеті «Команда».

За словами представника київського клубу, насправді колишньому футболістові «Динамо» більше років, ніж вказано за офіційними документами.

«Якщо говорити на футбольному жаргоні, то це називається «роблений гравець», – прокоментував ситуацію з нігерійським футболістом лікар столичного клубу.

У ході спілкування з журналістом газети Леонід Миронов так і не дав точно відповіді на питання «скільки ж років Юссуфу насправді?».

«Я думаю, що про це мало хто знає. Але я можу сказати, що цьому футболістові набагато більше, ніж задекларовано в офіційних документах. Якщо було б велике бажання, то все це елементарно перевіряється», – підсумував лікар.

Нагадаємо, що Юссуфу за офіційними документами 29 років. У « Динамо» він виступав з 2003 року. В даний момент футболіст грає за харківський «Металіст».

Читайте також: